Leder og Erhvervscoaching

Leder og Erhvervscoaching

Allan Ulrich Thomsen tilbyder Erhvervs/leder coaching samt (karriere)rådgivende samtaler med baggrund i sine mange år som leder (+23 år), en række lederuddannelser, Coaching uddannelse og som uddannet Psykoterapeut MPF. Samtalerne tilbydes i egne lokaler i Holbæk eller som VIDEO-sessions efter nærmere aftale.

Endvidere tilbydes også leder- & stress coaching, hvor Skærmbillede 2013-02-05 kl. 22.19.38mindfulness og/eller meditation samt HeartMath træningssystemet, kan være en integreret del af forløbet. 


Udtalelser fra andre:

Anders – Ingeniør i større ledende stilling – “Accept, rum og udfordring er nøglebegreber i mine og Allans samtaler. Allan er god til at komme hen til det der reelt er vigtigt for mig – han inviterer mig gerne hen hvor der ikke er rart at være, og slipper mig ikke før der er et sted for mig at være. Mellem samtaler har jeg meget nytte af sproglige billeder, metaforer og citater, som hjælper mig i hverdagen med at zoome ind på det der er nødvendigt for mig i forskellige situationer. De sidste par år har været udfordrende for mig, og jeg er meget glad for at jeg fandt Allan til at hælpe mig undervejs.”

Arnor – Leder i international IT virksomhed – “”I en hård periode havde jeg brug for hjælp, det var først efter et stykke tid og efter flere psykologer at jeg mødte Allan. Allan forstod mig på en anden måde og hvad vigtigst er, – han kan sætte sig ind i mine følelser og derved er jeg tryg ved de samtaler vi har.  Allan’s erfaring kan mærkes og føles ved at der arbejdes godt med alt fra den daglige hverdag, til seriøse emner og sindets tilstand. De første par samtaler gjorde det klart at jeg fik det en del bedere i min situation og at møderne derefter gav mig et pust i livets hektiske hverdage. Har fået gode rådgivninger/perspektiver og indsigter i mit eget liv og i mine tankemønstre, hvilket er en udledning af terapien der ikke kan sættes værdi på.”

Brian Nonbo – Selvstændig fotograf – “Jeg kom til Allan med store udfordringer i forhold til en igangværende skilsmisse og et liv hvor jeg havde mistet mig selv fuldstændig. Igennem mine snakke med Allan fik jeg opbygget en ro omkring situationen, jeg fik redskaber til at finde tilbage til ‘den jeg er’ og vigtigst af alt, så fik jeg indblik i mine egne uhensigtsmæssige handlemønstre når jeg blev presset ud i forskellige situationer. Allan var en kæmpe hjælp for mig og jeg har sidenhen anbefalet ham mange gange til andre. ”


HeartMath er en internationalt anerkendt forsknings- og uddannelsesinstitution der siden 1991 har forsket inden for området psyko-fysiologi, neucardiologi og interaktionen mellem hjertet og hjernen. HeartMath er et yderst effektivt værktøj i forbindelse med stressbehandling. Træningssystemet er evidensbaseret og samtidig et internationalt anerkendt stressresiliens værktøj. Det kombinerer meditation og teknologi via en tilkoblet øresensor der sættes til en iPhone/iPad eller PC. Herefter modtager du en såkaldt ‘bio-feedback’ der aflæses via skærmen, og derved støttes du i at fokusere opmærksomheden på meditationsobjektet – her åndedrættet og hjertet.


Skærmbillede 2013-02-05 kl. 22.19.38-træning har også effekt hvis du lider af angst, depression eller udbrændthed. Du vil samtidig opleve at du vil øge din evne til at performe og klare pressede situationer, som førhen ville hæmme dig. TeamDanmark anvender bl.a. metoden og udstyret, og det vinder stort indpas i eliteidrætten og erhvervslivet, skoler, hospitaler m.fl. Du låner under coachingen ‘udstyret’ til brug ved HeartMath træningen og du kan herefter købe udstyret. Du får et indblik i forskningen bag HeartMath metoden og øver dig intensivt i at bruge systemet.

Skærmbillede 2013-02-05 kl. 22.19.38 har som antydet ovenfor vist sig at kunne være et særdeles effektivt tiltag i forbindelse med at optimere vores evne til ‘at præstere’ og ‘være på’. Derfor er det også min erfaring, at skoleelever udover at forebygge stress og øge koncentrationsevnen, også kan minimere nervøsitet og nedsætte eksamensangst betydeligt.

Er du eller en af dine ansatte i en akut stresset situation, kan man med fordel kombinere Mindfulness kurser med personlig HeartMath coaching. HeartMath systemet, vil hjælpe dig med at genskabe følelsesmæssig balance og samtidig påvirke din fysiske stressrespons i positiv retning.

Kontakt evt. Allan på 2216 6565 hvis du er i tvivl om hvilken indsats der vil være den rette for dig eller din(e) ansatte, hvis du er arbejdsgiver.

Du vil blandt meget andet lære at bruge mindfulness og forskellige åndedrætsteknikker som derved kan blive en naturlig del af din hverdag. Du lærer også forskellige teknikker der kan bruges midt i dine daglige gøremål, som hjælper dig når du er udsat for øgede krav, eller for helt almindelig stress og jag i hverdagen.

Du vil kunne lære om mindfulness og lære at meditere, således at du vil blive i stand til at forholde dig anderledes over for dig selv og andre, i daglige udfordrende situationer. Dermed vil du kunne agere mere hensigtsmæssigt, med mindre risiko for stressrespons.

Efter et stykke tid vil både du og folk omkring dig begynde at bemærke, at:

  • Du er blevet bedre til at håndtere stressede situationer og har større overskud
  • Du er mindre irriteret, frustreret og ineffektiv
  • Du kan hjælpe dig selv ved aktivt at vælge en ny sindstilstand
  • Du kan håndtere dine følelser bedre
  • Du tænker mere klart og er blevet bedre til at fokusere
  • Du er venligere over for dig selv og andre

HearthMath er et evidensbaseret biofeedback system, der i al sin enkelthed består af en øresensor, der monteres på dit øre og tilsluttes en tablet eller mobil via bluetooth. Herefter vil systemet hjælpe dig til at få en fornemmelse af om du “mediterer optimalt fokuseret”, så du derved opnår størst muligt udbytte af din meditationspraksis.

Priser:

Erhvervscoaching pr. Session/time: Kr. 1500.- ex.moms.

Vær opmærksom på at afbud senest 24 timer forinden accepteres uden afregning for sessionen. Ved senere afbud afregnes der for sessionen.

En InnerBalance sensor til iPhone og iPad eller Android (Bluetooth)  koster pt. Kr. 2200.-

Udstyret kan også købes uden coaching til aktuelle dagspriser, der kan svinge afhængig af valutakurser da det importeres direkte fra USA. Kontakt Allan på 2216 6565 for nærmere info.

CM&L tilbyder personlig coaching for profesionelle, hvor Mindfulness/Meditation samt HeartMath træningssystemet er en integreret del af forløbet/processen. Du låner under coachingen ‘udstyret’ til brug ved HeartMath træningen og du kan herefter købe udstyret.

Læs også her omkring MindfulnessCenterets erfaringer med anvendelsen af HeartMath systemet i skoler og uddannelsesinstitutioner.

Emwave udstyr

Personlig Coaching: kontakt Allan på 2216 6565 eller via mail: info@mindfulnesscenteret.dk for nærmere info.

Klik på link for at komme tilbage til kategorien Coaching & Psykoterapi

Klik på link for at komme til kategorien Mindfulness i det private- og offentlige erhverv

Klik på logo for at gå til forsiden… MindfulnessCenteret Logo org.

Share this content:

Lukket for kommentarer.