Psykoterapi, Parterapi og Familieterapi

Psykoterapi, Parterapi og Familieterapi

“Psykoterapi handler om at forstå dig selv, og få det liv som du ønsker” Pia Jeppesen, formand for DPF

Allan Ulrich Thomsen MPF – tilbyder Psykoterapi, Parterapi og Familieterapi med primært udgangspunkt i Psykoterapeut Uddannelsen ved Vedfelt Instituttet –  www.vedfelt.dk – v/Ole og Lene Vedfelt, hvorfra u.t. er uddannet.

Allan har desuden fungeret som leder og lærer i undervisningssektoren i 22 år og i overvejende grad arbejdet med udsatte familier og unge – herunder familieterapi og familiesamtaler bl.a. med udgangspunkt i Marlborometoden og systemiske selvorganisatoriske forandringsprocesser.

Tider kan bookes på 22166565 eller via mail allan@mindfulnesscenteret.dk 


Et par udtalelser fra andre:

Anders – Ingeniør i større ledende stilling – “Accept, rum og udfordring er nøglebegreber i mine og Allans samtaler. Allan er god til at komme hen til det der reelt er vigtigt for mig – han inviterer mig gerne hen hvor der ikke er rart at være, og slipper mig ikke før der er et sted for mig at være. Mellem samtaler har jeg meget nytte af sproglige billeder, metaforer og citater, som hjælper mig i hverdagen med at zoome ind på det der er nødvendigt for mig i forskellige situationer. De sidste par år har været udfordrende for mig, og jeg er meget glad for at jeg fandt Allan til at hælpe mig undervejs.”

Arnor – Leder i international IT virksomhed – “”I en hård periode havde jeg brug for hjælp, det var først efter et stykke tid og efter flere psykologer at jeg mødte Allan. Allan forstod mig på en anden måde og hvad vigtigst er, – han kan sætte sig ind i mine følelser og derved er jeg tryg ved de samtaler vi har.  Allan’s erfaring kan mærkes og føles ved at der arbejdes godt med alt fra den daglige hverdag, til seriøse emner og sindets tilstand. De første par samtaler gjorde det klart at jeg fik det en del bedere i min situation og at møderne derefter gav mig et pust i livets hektiske hverdage. Har fået gode rådgivninger/perspektiver og indsigter i mit eget liv og i mine tankemønstre, hvilket er en udledning af terapien der ikke kan sættes værdi på.”

Brian Nonbo – Selvstændig fotograf – “Jeg kom til Allan med store udfordringer i forhold til en igangværende skilsmisse og et liv hvor jeg havde mistet mig selv fuldstændig. Igennem mine snakke med Allan fik jeg opbygget en ro omkring situationen, jeg fik redskaber til at finde tilbage til ‘den jeg er’ og vigtigst af alt, så fik jeg indblik i mine egne uhensigtsmæssige handlemønstre når jeg blev presset ud i forskellige situationer. Allan var en kæmpe hjælp for mig og jeg har sidenhen anbefalet ham mange gange til andre. ”


Kybernetisk psykoterapi, kombinerer og integrerer de bedste egenskaber fra de førende skoler for psykoterapi og selvudvikling.
Terapien bygger på læren om de selvregulerende og selvhelbredende kræfter i personligheden og de helings- og udviklingsmuligheder, der ligger i forholdet mellem mennesker. Den tager udgangspunkt i ressourcer, frem for i fejl og mangler. Der arbejdes ud fra en overordnet teori og metode, der kaldes Kybernetisk psykologi og integreret psykoterapi.
Kybernetisk psykoterapi er en form for mesterlære som menneske, der udvikler den enkeltes, ofte ubevidste potentialer og iboende visdom.

Hvad kan psykoterapi gøre for dig?
-Psykoterapi kan blandt andet hjælpe dig, der befinder dig i en udfordrende og/eller akut kritisk periode i tilværelsen, og hvor det måske er svært at finde ud af, hvad der ligger bag den retning dit liv har taget og hvad du nu vil/skal med dit liv fremadrettet…
-Måske føler du dig låst fast i din livssituation og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med arbejde/studie/familie.
-Psykoterapien kan også være for dig, der føler dig stresset, angst eller deprimeret.

Psykoterapi kan blandt andet hjælpe dig i forhold til:

Selvudvikling
Selvværd
Eksistentielle udfordringer og livsovergange
Kærlighed og parforhold
Relationer
Stress, Angst og depression

Afhængighedsproblematikker og misbrugsadfærd
Kommunikation

I psykoterapien benyttes blandt andet følgende metoder:
Samtaler
Drømme
Meditation
Mindfulness
Kreativ terapi
Kropsterapi og kropsbevidsthed
Kognitive metoder

Desuden integrerer u.t. øvrige kompetencer og ressourcer fra mine uddannelser inden for bl.a. Mindfulness og Meditation, HeartMath Coaching og Ledelse.

Praktiske forhold:
Sted: Sessioner foregår enten ved fysisk fremmøde i Holbæk eller online ved videosessioner – i MindfulnessCenteret’s lokaler og klinik, Nygade 3 2.sal 4300 Holbæk.

Priser:  kr. 900.- pr. terapitime. 1300.- for parterapi og familieterapi/samtaler. Erhvervscoavhing kr. 1500.- Se mere om dette under coaching.

Øvrige forhold: Vær opmærksom på at afbud senest 24 timer forinden accepteres uden afregning for sessionen. Ved senere afbud afregnes der for sessionen.

Retningslinjer omkring etik og indhold svarer overens med Dansk Psykoterapeut Forening, samt de regler der i øvrigt er gældende for Vedfelt Instituttet.

Kontakt:
Telefon: 22166565
Email: allan@mindfulnesscenteret.dk

Læs her artiklen om Ole Vedfeldt ‘Et fyrtårn inden for psykoterapien’ fra 2011.

Share this content:

Lukket for kommentarer.