Psykoterapi, Parterapi og Familieterapi

Psykoterapi, Parterapi og Familieterapi

“Psykoterapi handler om at forstå dig selv, og få det liv som du ønsker” Pia Jeppesen, formand for DPF

Allan Ulrich Thomsen MPF – tilbyder Psykoterapi, Parterapi og Familieterapi med udgangspunkt i Psykoterapeut Uddannelsen ved Vedfelt Instituttet –  www.vedfelt.dk – v/Ole og Lene Vedfelt, hvorfra u.t. er uddannet. U.t har som leder og lærer i undervisningssektoren i 18 år  arbejdet med udsatte familier og unge – herunder familieterapi og familiesamtaler.

Tider kan bookes på 22166565 eller via mail allan@mindfulnesscenteret.dk 

Kybernetisk psykoterapi, kombinerer og integrerer de bedste egenskaber fra de førende skoler for psykoterapi og selvudvikling.
Terapien bygger på læren om de selvregulerende og selvhelbredende kræfter i personligheden og de helings- og udviklingsmuligheder, der ligger i forholdet mellem mennesker. Den tager udgangspunkt i ressourcer, frem for i fejl og mangler. Der arbejdes ud fra en overordnet teori og metode, der kaldes Kybernetisk psykologi og integreret psykoterapi.
Kybernetisk psykoterapi er en form for mesterlære som menneske, der udvikler den enkeltes, ofte ubevidste potentialer og iboende visdom.

Hvad kan psykoterapi gøre for dig?
-Psykoterapi kan blandt andet hjælpe dig, der befinder dig i en udfordrende og/eller akut kritisk periode i tilværelsen, og hvor det måske er svært at finde ud af, hvad der ligger bag den retning dit liv har taget og hvad du nu vil/skal med dit liv fremadrettet…
-Måske føler du dig låst fast i din livssituation og har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med arbejde/studie/familie.
-Psykoterapien kan også være for dig, der føler dig stresset, angst eller deprimeret.

Psykoterapi kan blandt andet hjælpe dig i forhold til:

Selvudvikling
Selvværd
Eksistentielle udfordringer og livsovergange
Kærlighed og parforhold
Relationer
Stress, Angst og depression

Afhængighedsproblematikker og misbrugsadfærd
Kommunikation

I psykoterapien benyttes blandt andet følgende metoder:
Samtaler
Drømme
Meditation
Mindfulness
Kreativ terapi
Kropsterapi og kropsbevidsthed
Kognitive metoder

Desuden integrerer u.t. øvrige kompetencer og ressourcer fra mine uddannelser inden for bl.a. Mindfulness og Meditation, HeartMath Coaching og Ledelse.

Praktiske forhold:
Sted: Terapien foregår i Hillerød – i MindfulnessCenteret.dk’s lokaler, Nygade 3 2.sal 4300 Holbæk. Efter nærmere aftale kan samtalerne også foregå online.

Priser:  kr. 850.- pr. terapitime. 1300.- for parterapi og familieterapi/samtaler. Erhvervscoavhing kr. 1500.- Se mere om dette under coaching.

Øvrige forhold: Vær opmærksom på at afbud senest 24 timer forinden accepteres uden afregning for sessionen. Ved senere afbud afregnes der for sessionen.
Retningslinjer omkring etik og indhold svarer overens med Dansk Psykoterapeut Forening, samt de regler der i øvrigt er gældende for Vedfeldt Instituttet.

Kontakt:
Telefon: 22166565
Email: allan@mindfulnesscenteret.dk

Læs her artiklen om Ole Vedfeldt ‘Et fyrtårn inden for psykoterapien’ fra 2011.

Share this content:

Lukket for kommentarer.