Nedenfor ses et udsnit af MindfulnessCenterets kunder og samarbejdspartnere.

KORNMARKENS BØRNEHUSE – HILLERØD – Introduktion og gennemførsel af det forskningsbaserede 8 ugers MBCT/MBSR program for samtlige ansatte i de to børnehuse.

SKOVSKOLEN I NØDEBO – Kbh. Universitet. Underviser og mindfulness træner i 12 ugers projekt med soldaterveteraner med PTSD. Se artikel om projektet her

AM 2015 – ARBEJDSMILJØKONFERENCEN 9.NOVEMBER. Allan Ulrich Thomsen afholder Workshop på Arbejdsmiljøkonferencen 2015, omkring Mindfulness som en vej mod øget ‘Mental Robusthed – resiliens – indre og ydre bæredygtighed’.

TERAPIHAVEN NACADIA – KØBENHAVNS UNIVERSITET – Allan Ulrich Thomsen er Mindfulness træner og del af teamet med Dorthe Djernis og Eva Broby Johansen omkring Natur Baseret Mindfulness. http://ign.ku.dk/terapihaven-nacadia/

KØBENHAVNS KOMMUNE – PSYKOLOGHUSET FOR BØRN OG UNGE – ‘Center for familiebehandling og psykologisk rådgivning’ – Introduktion til ‘mindfulness som et middel’ til styrkelse af arbejdsmiljøet – Mental Robusthed, samt til faglig opkvalificering for de 4 team af psykologer. Gennemførsel af det forskningsbaserede 8 ugers MBKT/MBSR program for team af Psykologhusets ansatte.

KØGE KOMMUNE – Dagtilbudsledere – Introduktion til Mindfulness – ‘Mental Robusthed – Mød og vær’ i forandringer med sindsro”

HELSINGØR KOMMUNE – Sundheds- og Rehabiliteringscenteret – ‘Kræftpatienter’.

KRÆFTENS BEKÆMPELSE – HILLERØD – samarbejde med kræftrådgivningen i Hillerød –  Undervisning af kræftpatienter i MBKT (Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi) – under overskriften – ‘at tænke godt’.

DI – DANSK INDUSTRI Foredrag og flere Mindful Erhverv – Basis forløb for Direktører, Chefer og medarbejdere i hele 2013. Videregående ‘fortsætterhold’ i Mindfulness/Meditation.

HILLERØD DENTAL – Mindful Ledelse, Organisatorisk udviklingsforløb over 2 år med ledelse og personaler, herunder 8-ugers MBKT/MBSR kursus.

BACKSPIN – HeartMath metoden til personaler, med henblik på integrering af metoden i arbejdet med udsatte og sårbare unge i København.

SOPHIENBORGSKOLEN – Mindful Skole – Basis for Skolen og SFO.

FREDERIKSSUND TANDCENTER – Mindful Erhverv – Basis.

HILLERØD KOMMUNE – FAMILIERÅDGIVERE – Introduktion til mindfulness.

GLADSAXE KUNST- OG BILLEDSKOLE – Mindfulness og meditation – ‘Organisations- og forandringsprocesser’.

STORE DYREHAVE SKOLE – Familieskole i Hillerød – Mindful Skole – Basis. Mindfulness og Meditation – nærværs- og opmærksomhedstræning med elever. Tilrettelæggelse og gennemførelse og af undervisningsprojekt med støtte fra ‘Velfærdsteknologipuljen’, i mindfulness og HeartMath systemet for elever og forældre.

NTI CADcenter A/S – Mindful Erhverv – basis for medarbejdere.

ROTARY – Lyngby-Taarbæk – foredrag om mindfulness og meditation

KØBENHAVNS UNIVERSITET – Biologisk fakultet Mindfulness og Meditation

ACCENTURE – Management Consulting – Mindfulness for ledere i Norden

JOHANSEN & MAXSØ Aps. – Lederudvikling & lederuddannelse – samarbejdspartner

STØTTEKONTAKTGRUPPEN – Introduktion til mindfulness. (Konsulent & Mentorordninger)

FRIVILLIGCENTER HILLERØD – Gratis Mindful Privat – Basis kursus for frivillig-ledere.