22. August 2025 – Efteruddannelse i ‘Mindfulness Baseret Integrerende Metode’ – MBIM

22. August 2025 – Efteruddannelse i ‘Mindfulness Baseret Integrerende Metode’ – MBIM

1. årig Efteruddannelse udformet som intensivt 1. års-kursus i Mindfulness. Meld dig i god tid og deltag gratis på et 8. ugers MBSR/MBCT mindfulness kursus.

TID: Næste hold starter op d. 22. august 2025. Forløbet består af 5 moduler af 3 dage. Modulerne ligger i weekends, fredage, lørdage og søndage. Datoer: Modul 1. 2025: 22.-24. august Modul 2. Resten af datoerne kommer snart …..Undervisningstiden er fredage 08.30-16.00, Lørdage og søndage 08.30-16.00

STED: I MindfulnessCenterets velegnede og roste lokaler. Max 12-16 deltagere.

PRIS: NY PRIS ift. den “Fleksible Kursusafgift” Nu kan du deltage ved at betale minimumsprisen på kr. 10000.- og så donere yderligere op til normal kursuspris hvis du har mulighed for det – finder det rigtigst for dig. Der kan betales i 5 rater men hele kursusafgiften er bindende.

Oprindelig pris og tekst. Der kan betales i 5 moduler. Hvert modul/rate koster kr. 3.800.- Betales hele kursusafgiften ad én gang er den samlede pris 17.000.- og du sparer således kr. 2.000.- Der kan ikke deltages på enkelte moduler da der er tale om et samlet forløb hvor en del af udbyttet bygger på det følgeskab man har med sine medkursister undervejs på året.

Download tidligere kursusbeskrivelse ved at klikke her Der vil være justeringer og ændringer i denne som offentligøres i efteråret 2024.

Læs her om tidligere deltageres anbefaling af forløbet: Udtalelser om mindfulnesscenterets undervisning og det 1 årige kursus/efterudd.

Forløbet er bl.a. for dig der:
-Arbejder med/i relationer med andre mennesker, og som evt. gerne vil forebygge/reducere stress.

-Det kan være som underviser, lærer, pædagog, leder, selvstændig, arbejdsmiljøprofessionel, behandler (terapeut/psykolog/coach) eller anden ‘hjælpefunktion’ hvor menneskelig udvikling og læring er central.

-og for dig der måske kunne tænke dig at anvende og videregive enkelte øvelser til andre på din nuværende arbejdsplads (eks.vis i skolen, børnehaven/SFO, sygehuset, kontormiljøer, etc.)

Samtidig kan kurset følges af andre der ønsker et bredere og videregående træningsforløb, end et traditionelt 8 ugers MBSR/MBKT-kursus kan tilbyde.

Efteruddannelsens giver således deltageren grundlag for- og kompetencer til, at anvende og videregive specifikke mindfulness- og nærværstrænings-øvelser til andre eks.vis. på arbejdspladsen – altså i forbindelse med sit professionelle virke.

Målgruppe og forudsætninger

Du behøver ikke at have kendskab til mindfulness eller meditation, men det er naturligvis en fordel. Derfor kan det anbefales at benytte tilbuddet om gratis deltagelse på et af 8. ugers kurserne forinden, men du kan også følge et af disse kurser undervejs, eller efter 1. års kursets afrunding.

Kurset følges af såvel privatpersoner der ønsker at fordybe deres eget kendskab til sig selv, til meditation og til mindfulness. Endvidere af mennesker der måske har et mere professionelt sigte eller en kombination af begge intentioner.

Efteruddannelsen er i særlig grad orienteret mod mennesker, der arbejder indenfor områder med formidling, undervisning, terapi, pædagogik, fysisk- og psykisk helbred og sundhed, ledelse, arbejdsmiljø, m.v. og hvor der stilles krav til, at man bringer sin egen personlighed i spil, i udøvelsen af sin profession.

Forløbet orienterer sig mod professionelle i den offentlige- eller private sektor, hvor menneskelige-, kreative, og/eller organisatoriske udviklingsprocesser er i fokus. Det kan være i sammenhænge hvor hverdagen er uforudsigelig og stiller høje krav til den enkeltes ‘mentale og følelsesmæssige robusthed’.

Efteruddannelsen henvender sig således til mennesker med ønsker om, at anvende og inddrage mindfulness- kompetencer og færdigheder, både til gavn og glæde for sig selv, samt til glæde og gavn for de sociale sammenhænge man indgår i samt for helheden. Dette kan også udtrykkes som intentioner på 3 niveauer – individuelt, socialt/relationelt og globalt.

Fradragsberettigede tillægges moms. Mulighed for ratebetaling og specialpriser ved særlige forhold. Kontakt mig endelig for nærmere aftale eller spørgsmål.

Bindende tilmelding via mail på info@mindfulnesscenteret.dk

Yderligere information kan fås ved henvendelse på 2216 6565

Allan Ulrich Thomsen – 2014

IMG_2604 - version 2

Klik på logo for at gå til forsiden… MindfulnessCenteret Logo org.

Share this content:

Lukket for kommentarer.