Emwave udstyr

Allan Ulrich Thomsen tilbyder personlig leder- & stress coaching hvor Mindfulness/Meditation samt HeartMath træningssystemet kan være en integreret del af forløbet/processen. Der udbydes også individuelle mindfulness forløb efter nærmere aftale. Mindfulness baseret kognitiv terapi vil også være en del af procesforløbet.

HeartMath er et yderst effektivt værktøj i forbindelse med stressbehandling. Det samme gør sig gældende, hvis du lider af angst, depression eller udbrændthed. Du vil samtidig opleve at du vil øge din evne til at performe og klare pressede situationer, som førhen ville hæmme dig. TeamDanmark anvender bl.a. metoden og udstyret og det vinder stort indpas i eliteidrætten og erhvervslivet, skoler, hospitaler m.fl. Du låner under coachingen ‘udstyret’ til brug ved HeartMath træningen og du kan herefter købe udstyret. Du får et indblik i forskningen bag HeartMath metoden og øver dig intensivt i at bruge systemet.

Er du i en akut stresset situation, kan du med fordel kombinere vores kurser med personlig coaching. HeartMath systemet, som du med fordel kan påbegynde at anvende ved akutte stresstilstande, vil hjælpe dig med at genskabe følelsesmæssig balance og samtidig påvirke din fysiske stressrespons i positiv retning. Kontakt evt. Allan på 2216 6565 hvis du er i tvivl om hvilken indsats der vil være den rette for dig eller din(e) ansatte, hvis du er arbejdsgiver.

Du vil blandt meget andet lære at bruge mindfulness og forskellige åndedrætsteknikker som derved kan blive en naturlig del af din hverdag. Du lærer også forskellige teknikker der kan bruges midt i dine daglige gøremål, som hjælper dig når du er udsat for øgede krav, eller for helt almindelig stress og jag i hverdagen.

Du vil kunne lære om mindfulness og lære at meditere, således at du vil blive i stand til at forholde dig anderledes over for dig selv og andre, i daglige udfordrende situationer. Dermed vil du kunne agere mere hensigtsmæssigt, med mindre risiko for stressrespons.

Efter et stykke tid vil både du og folk omkring dig begynde at bemærke, at:

  • Du er blevet bedre til at håndtere stressede situationer
  • Du er mindre irriteret eller frustreret
  • Du kan hjælpe dig selv ved aktivt at vælge en ny sindstilstand
  • Du kan håndtere dine følelser bedre
  • Du tænker mere klart og er blevet bedre til at fokusere

HearthMath er et evidensbaseret biofeedback system, der i al sin enkelthed består af en øresensor, der monteres på dit øre og tilsluttes en MAC/PC. Herefter vil systemet hjælpe dig til at få en fornemmelse af om du “mediterer optimalt fokuseret”, så du derved opnår størst muligt udbytte af din meditationspraksis.

Priser:

En personlig Coaching Session varer 1 1/2 time og koster kr. 1050.

Udstyret kan også købes uden coaching til aktuelle dagspriser, der kan svinge afhængig af valutakurser da det importeres direkte fra USA. Kontakt Allan på 2216 6565 for nærmere info.

Emwave udstyr

Personlig Coaching: kontakt Allan på 2216 6565 eller via mail: info@mindfulnesscenteret.dk for nærmere info.