Fællesmeditation og kropsarbejde for letøvede/øvede – Løbende optag…bare mød op

Hvem kan deltage Du behøver ikke at have gået på kurser i MindfulnessCenteret for at deltage. Har du en egenpraksis er du velkommen:-)

Tidspunktet Hver onsdag  fra kl. 16.00 (16.30) -17.30 (Træningen starter kl. 16.30 og indtil da er der mulighed for at ankomme og evt. snakke og hygge over en kop the/kaffe.) Har du svært ved at nå frem til tiden kan du også ‘dumpe ind’ i salen kl. 16.55 hvor vi har afsluttet kropsarbejdet og påbegynder den mere ‘formelle meditationspraksis’.

Hvornår Næste periode forløber på onsdage fra 3. januar til slut marts 2018. Herefter primo april til slut juni 2018

Pris Kr. 1000.-

Intention/Formål med Fællesmeditation

Det er efter mange opfordringer igen blevet muligt at tilbyde et fortløbende mindfulness-meditation-forløb, som en mulighed for at fordybe og vedligeholde sin mindfulness-meditations-praksis, evt. efter at have deltaget på eks.vis 8 ugers kurset eller andre forløb. Du kan også deltage hvis du har anden baggrund og meditationserfaring.

MindfulnessCenteret tilbyder også 1. års kurset over i alt 5 weekends á 3 dage, der er et mere dybdegående forløb, der udover de personlige udviklingsmuligheder, samtidig har et professionelt sigte. Se evt. mere om dette her

Indhold Aftenerne vil indeholde variationer af siddende-, liggende-, gående- meditationer. Såvel guidede som i stilhed, med eller uden musik. Desuden kropsarbejde eks.vis Hatha Yoga, Qi-Gong, afspændende og udstrækkende øvelser.

Form Der vil blive opslået 3 hold om året. Hvert forløb strækker sig ca. over 10-14- gange. Det er muligt at tilmelde sig og påbegynde løbende såfremt der er ledige pladser. Max 18-20 deltagere.

Sted MindfulnessCenterets lokaler, Helsingørsgade 30, 3400 Hillerød. Ind gennem gitterporten ved Kiropraktorhuset og ind i gården bagerst til højre.

Tilmelding Du tilmelder dig ved at sende en mail på info@mindfulnesscenteret.dk

Klik på logo for at gå til forsiden… MindfulnessCenteret Logo org.