Fællesmeditation og kropsarbejde for letøvede/øvede

Hvem kan deltage Du behøver ikke at have gået på kurser i MindfulnessCenteret for at deltage. Har du en egenpraksis er du velkommen:-)

Tidspunktet Hver onsdag  fra kl. 16.00 (16.30) -17.30  og hver torsdag fra 15.30 (16.00)-17.00 . (Træningen starter kl. 16.30/16.00  og indtil da er der mulighed for at ankomme og evt. snakke og hygge over en kop the/kaffe.) Har du svært ved at nå frem til tiden kan du også ‘dumpe ind’ i salen kl. 16.55/16.25 hvor vi har afsluttet kropsarbejdet og påbegynder den mere ‘formelle meditationspraksis’. 

Pris Kr. 295.- pr. Måned for fri deltagelse både i Hillerød og København. Ialt pt. 18 ugentlige live-guidede meditationer.

NYT – LINK TIL ONLINE KALENDER HVOR DU KAN SE DEN AKTUELLE UGES MEDITATIONER OG EVT. ÆNDRINGER OG AFLYSNINGER:

https://teamup.com/ksefn8mv79vem1wadp

Intention/Formål med Fællesmeditation

Det er efter mange opfordringer igen blevet muligt at tilbyde et fortløbende mindfulness-meditation-forløb, som en mulighed for at fordybe og vedligeholde sin mindfulness-meditations-praksis, evt. efter at have deltaget på eks.vis 8 ugers kurset eller andre forløb. Du kan også deltage hvis du har anden baggrund og meditationserfaring.

MindfulnessCenteret tilbyder også 1. års kurset over i alt 5 weekends á 3 dage, der er et mere dybdegående forløb, der udover de personlige udviklingsmuligheder, samtidig har et professionelt sigte. Se evt. mere om dette her

Indhold Aftenerne vil indeholde variationer af siddende-, liggende-, gående- meditationer. Såvel guidede som i stilhed, med eller uden musik. Desuden kropsarbejde eks.vis Hatha Yoga, Qi-Gong, afspændende og udstrækkende øvelser.

Sted MindfulnessCenterets lokaler, Helsingørsgade 30, 3400 Hillerød. Ind gennem gitterporten ved Kiropraktorhuset og ind i gården bagerst til højre.

Tilmelding Som det fremgår af forsiden tilmelder du dig ved at oprette et ‘Standard Silence’ abonnement via hjemmesiden www.quietzone.dk Som medlem kan du som noget nyt således deltage i fællesmeditationerne i Hillerød samt i Danmarks første ‘all Day drop in meditationsrum’ der hedder QuietZone.dk og som er en del af MindfulnessCenteret.dk

QuietZone.dk er samtidig Danmarks første offentligt tilgængelige Stillerum – QuietSpace

Klik på logo for at gå til forsiden… MindfulnessCenteret Logo org.