Juleretreat på Fanø 2018 – 23.12-26.12 – Kun få pladser…

Fanøretreats.dk er en del af MindfulnessCenteret.dk og QuietZone.dk

Nu kan du komme på et 3 dages juleretreat med tid til fordybelse, egenomsorg, yoga, meditation, mindfulness samt god økologisk og vegetarisk mad tilberedt fra bunden af vores tilknyttede kok.

Se mere om juleretreatet og Fanøretreats.dkdette link

Med dette retreat får du en unik mulighed for at give dig selv en julegave, der ikke så let placeres under et juletræ. Gaven er vel indpakket i egenkærlig omsorg og nærvær. Hjertets potentialer og kvaliteter sættes i fokus for opmærksomheden, og vi skaber for en stund en modpol til farten, der for de fleste ellers præger juletiden.

Vi sænker tempoet og lader naturen, meditation, yoga og skøn mad gøre resten. På vores retreats indkvarteres alle på eneværelser og der er altid rig mulighed for fordybelse, samvær og egentid  retræten afvikles i en uhøjtidelig og støttende atmosfære, med respekt for hinandens forskelligheder og individuelle behov

Allan Ulrich Thomsen er retreatansvarlig og hovedunderviser og medunderviser er Mette Cathrine Rasmussen.

Juleretreatet på Fanø er, udover fredfyldt atmosfære, en mulighed for at forenkle hverdagslivet, dagsrytmen og de gøremål, vi ellers adspreder os med. Strukturen og formen på retreatet inviterer til, at du lettere kan tune ind og forbinde dig med dine dybere impulser og værdier, som du måske ønsker skal have mere fokus i det kommende år.

Kursusbeskrivelsen er tilgængelig som pdf.  Klik her for at downloade