Leder og Erhvervscoaching

Leder og Erhvervscoaching

Allan Ulrich Thomsen tilbyder Erhvervs/leder coaching og (karriere)rådgivende samtaler med baggrund i sine mange år såvel som leder (20 år) samt diverse teoretiske lederuddannelser. Samtalerne tilbydes primært som VIDEO-sessions efter nærmere aftale. Det er i mindre omfang muligt at mødes fysisk i Hillerød, Varde og Esbjerg, ligeledes efter nærmere aftale.

Endvidere tilbydes også leder- & stress coaching, hvor Skærmbillede 2013-02-05 kl. 22.19.38Mindfulnessmeditation samt HeartMath træningssystemet, kan være en integreret del af forløbet. 

HeartMath er en internationalt anerkendt forsknings- og uddannelsesinstitution der siden 1991 har forsket inden for området psyko-fysiologi, neucardiologi og interaktionen mellem hjertet og hjernen. HeartMath er et yderst effektivt værktøj i forbindelse med stressbehandling. Træningssystemet er evidensbaseret og samtidig et internationalt anerkendt stressresiliens værktøj. Det kombinerer meditation og teknologi via en tilkoblet øresensor der sættes til en iPhone/iPad eller PC. Herefter modtager du en såkaldt ‘bio-feedback’ der aflæses via skærmen, og derved støttes du i at fokusere opmærksomheden på meditationsobjektet – her åndedrættet og hjertet.

Skærmbillede 2013-02-05 kl. 22.19.38-træning har også effekt hvis du lider af angst, depression eller udbrændthed. Du vil samtidig opleve at du vil øge din evne til at performe og klare pressede situationer, som førhen ville hæmme dig. TeamDanmark anvender bl.a. metoden og udstyret, og det vinder stort indpas i eliteidrætten og erhvervslivet, skoler, hospitaler m.fl. Du låner under coachingen ‘udstyret’ til brug ved HeartMath træningen og du kan herefter købe udstyret. Du får et indblik i forskningen bag HeartMath metoden og øver dig intensivt i at bruge systemet.

Skærmbillede 2013-02-05 kl. 22.19.38 har som antydet ovenfor vist sig at kunne være et særdeles effektivt tiltag i forbindelse med at optimere vores evne til ‘at præstere’ og ‘være på’. Derfor er det også min erfaring, at skoleelever udover at forebygge stress og øge koncentrationsevnen, også kan minimere nervøsitet og nedsætte eksamensangst betydeligt.

Er du eller en af dine ansatte i en akut stresset situation, kan man med fordel kombinere Mindfulness kurser med personlig HeartMath coaching. HeartMath systemet, vil hjælpe dig med at genskabe følelsesmæssig balance og samtidig påvirke din fysiske stressrespons i positiv retning.

Kontakt evt. Allan på 2216 6565 hvis du er i tvivl om hvilken indsats der vil være den rette for dig eller din(e) ansatte, hvis du er arbejdsgiver.

Du vil blandt meget andet lære at bruge mindfulness og forskellige åndedrætsteknikker som derved kan blive en naturlig del af din hverdag. Du lærer også forskellige teknikker der kan bruges midt i dine daglige gøremål, som hjælper dig når du er udsat for øgede krav, eller for helt almindelig stress og jag i hverdagen.

Du vil kunne lære om mindfulness og lære at meditere, således at du vil blive i stand til at forholde dig anderledes over for dig selv og andre, i daglige udfordrende situationer. Dermed vil du kunne agere mere hensigtsmæssigt, med mindre risiko for stressrespons.

Efter et stykke tid vil både du og folk omkring dig begynde at bemærke, at:

  • Du er blevet bedre til at håndtere stressede situationer og har større overskud
  • Du er mindre irriteret, frustreret og ineffektiv
  • Du kan hjælpe dig selv ved aktivt at vælge en ny sindstilstand
  • Du kan håndtere dine følelser bedre
  • Du tænker mere klart og er blevet bedre til at fokusere
  • Du er venligere over for dig selv og andre

HearthMath er et evidensbaseret biofeedback system, der i al sin enkelthed består af en øresensor, der monteres på dit øre og tilsluttes en iPhone, iPad eller MAC/PC. Herefter vil systemet hjælpe dig til at få en fornemmelse af om du “mediterer optimalt fokuseret”, så du derved opnår størst muligt udbytte af din meditationspraksis.

Priser:

Erhvervscoaching pr. Session/time: Kr. 1200.- ex.moms.

Vær opmærksom på at afbud senest 24 timer forinden accepteres uden afregning for sessionen. Ved senere afbud afregnes der for sessionen.

En InnerBalance sensor til iPhone og iPad koster pt. Kr. 1280.- Til PC koster udstyret pt. kr. 1900.- (Inkl. moms).

Udstyret kan også købes uden coaching til aktuelle dagspriser, der kan svinge afhængig af valutakurser da det importeres direkte fra USA. Kontakt Allan på 2216 6565 for nærmere info.

CM&L tilbyder personlig coaching for profesionelle, hvor Mindfulness/Meditation samt HeartMath træningssystemet er en integreret del af forløbet/processen. Du låner under coachingen ‘udstyret’ til brug ved HeartMath træningen og du kan herefter købe udstyret.

Læs også her omkring MindfulnessCenterets erfaringer med anvendelsen af HeartMath systemet i skoler og uddannelsesinstitutioner.

Emwave udstyr

Personlig Coaching: kontakt Allan på 2216 6565 eller via mail: info@mindfulnesscenteret.dk for nærmere info.

Klik på link for at komme tilbage til kategorien Coaching & Psykoterapi

Klik på link for at komme til kategorien Mindfulness i det private- og offentlige erhverv

Klik på logo for at gå til forsiden… MindfulnessCenteret Logo org.

Share this content:

Lukket for kommentarer.